A szombati FMT Basic nyomán

cspata 0324

"Pár hónapja csinálom, és elmúlt a hátfájdalmam!"

"Testileg-lelkeileg kiegyensúlyozottabb vagyok a mindennapokban!"

Csak hogy az FMT Basicet ismét elvégzők néhány pozitív visszajelzését közvetítsük. Nagy örömünkre szolgálnak ezek az eredmények.

De persze a most szombati tréning résztvevői nagyrészt újak voltak, jógával, harcművészettel, egészségmegőrzéssel foglalkozók, vagy akár csak kíváncsi érdeklődők. A korábbi alap workshopokkal összevetve az FMT Basic még "basicebb" lett, egyszerű, letisztult gyakorlatokkal és világos, esszenciális elmélettel kíván rámutatni egy szokatlan, ám igazándiból természetes testhasználatra. Ahogy Szabolcs gyakran mondja: "A kevesebb több, a természetes a leghatékonyabb, csak fejtsük le a megszokásokat az eredetiről!" Ha az egyszerűbb dolgokat alaposan megértjük, jöhetnek a haladó gyakorlatok, az FMT Advanced...

A csapat nagyon szuper volt, tényleg mindenki odatette magát fejben, testben és lélekben! És ennek meg is lett az eredménye: az öt óra gyakorlás átformálta az embereket. Kívánjuk mindenkinek, hogy tartsa meg új szemléletét, ám a véglegesítésig a gyakorlásban, javításban szívesen segítünk a jövőben is. Hamarosan újra!