FMT Basic workshop: 05. 26. - a test tudatos használatáért

FMT BASIC

újaknak és ismétlőknek


A workshop fókuszában saját tartásunk és tartáshibáink megismerése áll: egyszerű pozíciók és mozdulatok helyes gyakorlásával felismerjük a testtudatosság fontosságát, azok rövid és hosszú távú pozitív hatását.

A tréning során a következő topikokra fókuszálunk:

Egyéni gyakorlatok:
- a test tengelyeinek megismerése
- a tartás és egyensúly fogalma
- az ízületek szerepe: izoláció és integráció a mozgásokban
- alappozíciók gyakorlása: ülés, állás, séta

- hétköznapi mozdulatok (mosogatás, takarítás, stb.) testtudatossággal


Páros gyakorlatok:
- a kapcsolódás fizikája: saját keret fogalma a páros gyakorlatok során
- reakcióanalízis: kommunikációs reflexeink a páros gyakorlatok tükrében

A tréning gyakorlat alapú. A megértést interaktív előadás segíti, amely szemléletesen tárja elénk a test működési mechanizmusait. A fő hangsúly a foglalkozás gyakorlati jellegén van: az önismeret egyéni és páros gyakorlatok segítségével, nem pedig teóriák által mélyül.

Az FMT komoly segítséget nyújt az önismeret fejlesztésében, a stresszkezelésben, illetve egyéb aktivitásunk (sport, tánc, zene, stb.) tudatosabb (helyesebb, hatékonyabb) kivitelezésében.

Könnyű, sportos ruhát hozz magaddal: hosszú tréning nadrágot, pólót. Ezen túl vizet, meg szerény harapnivalót egy rövid ebédszünetre.

Létszám: maximum 14 fő
Díj: 13.000 Ft/fő

FIGYELEM! A helyek betöltése a jelentkezés sorrendjében történik.
A jelentkezés menete: regisztráció a freemovingtechnique.hu aktuális workshopjai linken. A válaszlevélben leírtak szerint átutalásos fizetés a Somogyvári Szabolcs 10102244-41307700-01004003 számlaszámra (megjegyzés: tréning, FMT, 05.26.). Díjfizetés hiányában a helyet nem tudjuk fenntartani. A befizetést nem áll módunkban visszafizetni.

tengelyek