bottal

A workshop fókuszában saját keretünk megismerése áll: egyszerű testtartások és mozdulatok helyes megfigyelésével felismerjük a testtudatosság fontosságát, azok rövid és hosszú távú pozitív hatását (bemutatkozó videó itt).

 

A tréning során a következő topikokra fókuszálunk:

A) Egyéni gyakorlatok:

  • a test tengelyeinek megismerése
  • a tartás és egyensúly fogalma
  • az ízületek szerepe: izoláció és integráció a mozgásokban
  • alappozíciók gyakorlása: ülés, állás, séta

B) Páros gyakorlatok:

  • a kapcsolódás fizikája: saját keret fogalma a páros gyakorlatok során
  • reakcióanalízis: kommunikációs reflexeink a páros gyakorlatok tükrében

 

A tréning gyakorlat alapú. A megértést interaktív előadás segíti, amely szemléletesen tárja elénk a test működési mechanizmusait. A fő hangsúly a foglalkozás gyakorlati jellegén van: az önismeret egyéni és páros gyakorlatok segítségével, nem pedig teóriák által mélyül.

Az FMT komoly segítséget nyújt az önismeret fejlesztésében, a stresszkezelésben, illetve egyéb aktivitásunk (sport, tánc, zene, stb.) tudatosabb (helyesebb, hatékonyabb) kivitelezésében.

Könnyű, sportos ruhát hozz magaddal: hosszú tréning nadrágot, pólót. Ezen túl vizet, meg szerény harapnivalót egy rövid ebédszünetre.

 

Létszám: maximum 15 fő

Időpont: 2017. november 11. (szo) 10.00 – 15.00

Helyszín: Keiko Harc- és Mozgásművészeti Akadémia

Díj: 10.000 Ft/fő

 

FIGYELEM! A helyek betöltése a jelentkezés sorrendjében történik.

A jelentkezés menete: e-mailes regisztráció az aiki73@live.com címre, majd átutalásos fizetés a válaszemailben leírtak szerint. Díjfizetés hiányában a helyet nem tudjuk fenntartani. A befizetést nem áll módunkban visszafizetni.