tréning poszt

Az októberi hosszú hétvégén kettő FMT minitréning került megtartásra. Vasárnap a MalomAlom szabadtanuló-közösség érdeklődő szülei és tanára vettek részt a gyors tréningen, kedden a Budapest Bank központi irodájában jártunk.

A tréningek valóban minitréningek: a program csak másfél-két órás, s az idő rövidsége pusztán néhány gyakorlat megismerését, illetve a legfontosabb test- és tudathasználati összefüggések megértését teszi lehetővé. A gyakorlatok végtelenül egyszerűek, nem szükséges hozzájuk akrobatikai képesség vagy lazaság. A legegyszerűbb testtartás (egyenes állás) korrekciójával és tudatosításával néhány izgalmas gyakorlatot ismertetünk meg az érdeklődőkkel, amelyek során mindenki kézzel fogható tapasztalatot nyerhet testi és mentális mintáiról, szokásairól. A páros gyakorlatok a konfliktuskezelés belső elemzéséhez is elvezetnek minket.

A tréningek során kiderült, hogy bár a részvevők nagy örömmel fogadják a gyakorlatot, mindenkiben nagy az igény a háttérelmélet megértésére.   

November 11. a teljes alapfokú tréning napja, ahol az elmélet mélyebb megértését színesebb és dinamikus gyakorlatok sora szolgálja. Már csak néhány hely van, gyertek! (Részletek: Facebook vagy Keiko)